NEWS

Relatief weinig verschuivingen bij Twins

Vier spelers die vertrekken en vijf nieuwe spelers. Dat is de stand van zaken na de overschrijvingsperiode die om twaalf uur ‘s nachts van vrijdag 15 oktober op zaterdag 16 oktober afliep.

door Chris Kabout

Gerelateerde afbeeldingVan de vier spelers die zijn vertrokken waren  er al eerder twee bekend. Dennis de Quint keert terug naar zijn oude club in België, Hoboken Pioneers en Jamie Verheyleweghen vertrok al eerder vorig seizoen en keerde terug op het oude nest in Brasschaat. Jarreau Martina gaat naar Neptunus waar hij de geblesseerde Quentin de Cuba vervangt en Arthur Bonefacia gaat naar HCAW.

Van de nieuwe spelers is er één een oude bekende. Pastor Chavez Martinez keert terug in Oosterhout na een uitstapje naar Amersfoort in 2019 waar hij slechts vijf starts voor zijn rekening name. Veertien van zijn verschijningen op de heuvel waren als reliever.

Van Neptunus komen twee spelers over: Tyric Kemp en Mick Vos. Tyric Kemp is het jongere broertje van Dwayne Kemp. Hij speelde de meeste wedstrijden voor het tweede team van Neptunus, de Tridents, maar toch kwam hij negen keer in actie voor de Neptunianen waarvan zeven starts. Aan slag valt er nog wel wat te verbeteren aangezien hij slechts .182. Mick Vos kwam minder vaak in actie voor Neptunus’ eerste team. Hij speelde voornamelijk voor het U-18 team van die club. In de vijf wedstrijden die hij voor het eerste speelde sloeg hij een keurige .400.

Van DSS komt Diamond Silberie over. Diamond is inzetbaar als middle infielder. Hij speelde in vijfendertig wedstrijden waarvan zesentwintig starts. Aan slag sloeg hij een bescheiden .176.

De laatste nieuwe aanwinst is Ruendrick Piternella die van HCAW komt. De buitenvelder speelde veertig wedstrijden voor de Bussummers waarvan hij er in achtendertig startte. Aan slag is er voor Ruendrick ook nog ruimte voor verbetering aangezien hij .224 sloeg.

Zoals elk jaar is de verwachting dat er een Japanner binnengehaald zal worden.

Met het vertrek van Dennis de Quint en Jamie Verheyleweghen verliest Twins twee defensief zeer goede spelers die ook de knuppel goed konden hanteren. Gelukkig blijf het team verder zo goed als gelijk aan dat van vorig jaar.

Leave a Reply

Paste your AdWords Remarketing code here