NEWS

Twins 2 verliest in acht innings

door Chris Kabout

Het zat er vandaag niet in. Na een reeks goede overwinningen, kwam Twins 2 er vandaag niet aan te pas tegen Sparks. In acht innings klaarden de Haarlemmers de klus en versloegen ze Twins met 11-1.

Nadat beide teams vijf innings lang niet hadden gescoord, opende Twins de score in de zesde inning door een tweehonkslag van Max Kops die daarmee Henny Doelmalik binnensloeg. Maar dat was de enige vuist die Twins 2 kon maken. In de tweede helft van de zesde inning nam Sparks het heft in handen en scoorde vijf maal op het werpen van Jan van den Hurk.
Sparks zou nog vier maal scoren waarvan twee maal onverdiend. Marcel Aerts gooide in de zevende inning en stond vier punten toe (twee onverdiend) en Dick van Heesch gooide slechts 1/3 inning omdat Sparks de benodigde marge van tien punten bereikte met hem op de heuvel, zodat de wedstrijd na 7 1/3 inning vroegtijdig beëindigd werd.

Twins had wel een aantal kansen om te scoren, zelfs met een loper op het derde honk, maar men kon niet doordrukken. Maar gezien het aantal honkslagen (vijf) kon men eigenlijk ook geen enkel moment aanspraak maken op de overwinning.

Ben van Dulken was samen met Dick van Heesch de beste slagman met 1 uit 2. Jerzy van Gool en Matthew Joossens sloegen 1 uit 3 en Max Kops sloeg 1 uit 4.

Leave a Reply

Paste your AdWords Remarketing code here