NEWS

Twins 2 verliest in zeven innings tegen Euro Stars

door Chris Kabout

In de uitwedstrijd tegen Euro Stars was Twins 2 gisteren niet in staat om een vuist te maken tegen de nummer drie van de kampioensgroep. Na zeven innings stond de einduitslag al op het scorebord: 10-0

Startend werper voor Twins 2 was Jan van den Hurk. Hij stond 5 2/3 inning op de heuvel en hield in de eerste vijf innings de slagploeg van Euro Stars nog redelijk in bedwang. Hij moest welliswaar vier punten toestaan maar toch hield hij zijn ploeg nog een beetje in de race.

In de zesde inning ging het fout. De slagploeg van Euro Stars raakte op dreef en stuurde maarliefst tien mensen het slagperk in. Met drie honkslagen, twee vrije lopen en een drie honkslag scoorde Euro Stars maar liefst zes punten waarmee de eindstand bereikt werd.

Zes punten in één inning waardoor een 10-0 eindstand werd bereikt. Was dat niet een beetje geflatteerd? Misschien wel. Maar aan de andere kant kreeg Twins vrijwel geen vat op de worpen van Laurens Salced Valdez het zeven innings op de heuvel uithield.

De enigen die in staat waren om een honkslag te slaan waren Max Kops (1 uit 3), Raf Cocu (1 uit 2), Teun van der Meer (1 uit 3) en Koen Postelmans (1 uit 3).

Toch had Twins wel kansen om te scoren. Tot drie keer toe had men een loper op het derde honk. Sterker nog, in de eerste en in de zevende inning had Twins 2 zelfs de honken vol. Maar geen enkele keer wist men door te drukken en een punt te scoren.

Was er dan helemaal geen lichtpuntje? Jawel. Zoals eerder vermeld hield de pitching de ploeg vijf innings lang in de race en verdedigend zat het goed inelkaar gisteren. Slechts één veldfoutje en daarmee werd door de defensie in elk geval een goede prestatie neergezet.

Vandaag speelt Twins 2 de thuiswedstrijd tegen Euro Stars. De wedstrijd begint om 15:00 uur.

Leave a Reply

Paste your AdWords Remarketing code here